Colour and Paint

2016-08-08
Ett färgsprakande fotoprojekt med kroppsmålning!
Jag har tillsammans med Marcus Ahlström och Yasmina Klovemark länge pratat om att vi ska göra en fotografering. Nu äntligen har vi fått tillfälle att genomföra detta, temat är färg och målning, 
Jag fotograferar ofta mörka bilder med svart bakgrund och starka kontraster. Så här ville jag göra något oväntat och inte så typiskt mig själv MAO utmana mig själv.

Det blev en fika på Finntorps café där vi tillsammans snackade om vad vi skulle göra och där föddes en idé. Avklätt, färger och galenskap. Det hela resulterade i ett antal bilder som jag sammanställt i ett bildspel som ni kan kika på genom att klicka på länken här.
BILDSPEL

Jasmina
Jasmina & Marcus
Jasmina & Marcus
Marcus
Jasmina & Marcus

Här nedan kan ni se ett axplock av bilderna.