ARTWORK FOR PRIDE 2021

Pride har alltid funnits i mitt liv, det är en fristad där jag kunnat vara den jag aldrig vågade vara. Jag glömmer aldrig min första vandring genom Stockholms gator i pridetåget, och den kärlek jag kände var villkorslös. Så därför, blir jag extra stolt över att i år få vara delaktig. Jag har tidigare fått frågan om jag vill ställa ut mina bilder, men har då avböjt och det beror på att tiden inte räckt till för att få samman något, men i år händer det!

Temat jag valt är bilder i färg och form och rök. Vad det liknar är din egen personliga uppfattning och ingen är den andra lik. Du får helt enkelt drömma dig bort och släppa lös din fantasi.

I takt med att restriktionerna har släppts så har även Pride öppnat upp. Mitt uppdrag var först att ordna en digital bildvisning, men eftersom läget förändrats får jag istället visa upp några få tavlor i Pride House vilket ändå blir skoj.

Bildspelet som är slutresultatet på den digitala visningen kan du se i 4K på min YouTube kanal. Samtliga bilder i bildspelet går att beställa i flera olika utföranden och material.

BildspeletVernissage torsdagen den 5 augusti klockan 15.00 till 15.20 i Pride House
(C3 – Galleri, Plan 2) Utställningen pågår till 8 augusti klockan 18.00
Clarion Hotel Stockholm, Ringvägen 98, 118 60 Stockholm
Välkommen