Saraceno Dance Company VORTEX & ATTIC

Dansare Vortex: Birna Bolladóttir, Maria Pihl, Maria Påhls, Johanna Holmberg, Nora Ullert,
Dansare Attic: Dansare: Birna Bolladóttir, Maria Pihl, Maria Påhls, Johanna Holmberg, Nora Ullert, Sofia Saraceno

Jag är stolt över att få vara delaktig Lördagen den 16 maj var det dags att plåta två otroligt häftiga dansföreställningar på Balettakademin i Stockholm. Sofia Saraceno har koreograferat första stycket Vortex och George Stalib det andra stycket Attic. Vilken upplevelse, jag glömmer ibland bort att jag ska fotografera och har istället fokus på  föreställningen. Det är ett bra betyg till dansarna som var otroliga. Jag kom just på att jag gav mig själv ett dåligt betyg nu som fotograf.

Stort tack till er alla och att jag fick ett eget hörn reserverat bara för mig, lyxigt! Ni var alla grymma och jag hoppas vi ses igen!