Om mig

Den här sidan skapade jag för att jag vill visa vad jag har gjort dom senaste åren i mitt liv. Den ska handla om mitt fotograferande och även ge en inblick i hur jag hittade till kameran och hur ibland något riktigt tokigt kan bli något bra.

Jag ska försöka att fatta mig kort, vilket är lite svårt eftersom min resa dock varit ganska lång. Efter att ha börjat klättra på karriärstegen under 90-talet inom inköps-/modevärlden rasade allt samman efter att jag fick en nervskada som gjorde mig förlamad i min underkropp. Jag blev av med jobb/blev sjukpensionär och hamnade i rullstol. Livet tar tvära kurvor i våra liv vilket gör att vi får börja om och anpassa sig efter händelsen allt sådant tar tid.

Jag har kämpat i många år för att bara fungera i livet igen. Idag går jag med stöd av en krycka när jag är ute bland folk, hemma klarar jag mig utan. Balansen är påverkad vilket gör att mina uppdrag som fotograf inte alltid kan utföras.

Min vision
Min vision är att inget är omöjligt, så jag ser alla uppdrag som nya utmaningar. Under min tid med rehabträning och förtidspension plockade jag fram min kamera igen och började fotografera. Varje gång jag tittar in i gluggen är det som om jag klev in i en annan värld, tiden stannar. Jag kände att jag hittat något som gav mig en kick av glädje efter en lång fight.

Fotograferingen är ännu bara stor hobby men jag hoppas verkligen att jag någon dag ska kunna ha ett eget företag, det vore en dröm! Min vision är inte att tjäna pengar, utan mer att bygga upp min utrustning och hålla min dröm vid liv. Jag arbetar idag 75% på Friskis&Svettis Stockholm i Sickla och övrig 25 % som fotograf.

Jag har haft turen att träffa fantastiska människor som stöttat mig och hjälpt mig samt trott på mig, detta har resulterat i att jag har fått ett bättre självförtroende och blivit starkare.

Tack till er alla som tror på mig

Självporträtt