Skivomslag

Hedvig Nettelblad

Första singeln släppt, When the Night Comes med Hedvig Nettelblad vilket gör att jag äntligen får visa upp vackra Hedvig som gav mig äran att fotografera omslaget. Det är första gången som jag gör ett liknande uppdrag vilket var väldigt skoj. Om allt blir som planerat så kommer även en andra singel med ytterligare en bild som liknar denna.

Andra singeln är nu släppt Music Breaks My Heart heter andra singeln.

 

SciFi

Ny plåtning och nya äventyr med artisten SciFi som nu släpper nytt material igen. Signe och jag träffades under lördagen den 11/9 i Svindervik för en planerad fotografering. Allt gick som på räls, förutom att mitt batteripack började strula och var helt svart. Snacka om panik!

Att stressa upp brukar aldrig vara det bästa har jag fått lära mig genom tiderna, men helt ärligt så blir man en aning irriterad. Lyckligtvis löste sig detta genom omstart av allt och avlägsna batteriet och sätta dit det igen.

Det här är nog en av de snabbare plåtningar jag gjort, men vi kände direkt att bilderna blev som vi ville så varför krångla till det? Tror vi var klara på någon timme. Vi ville få fram en mörk bild, med en känsla av ”sorg” i blicken.

Tack Signe för att jag fick vara med på din resa igen! Lyssna på hennes senaste singel Take You Down på Spotify. Jag plåtade även hennes tidigare släpp av låten Back to life.

Take You Down