”Styrka, viljan är vår starkaste muskel”

Premiär på Gymnastik och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm lördagen den 19/9 2015

Hur började det?
Alexandra och jag träffades på Friskis&Svettis i Sickla där vi arbetade tillsammans. Vi fann varandra snabbt och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag berättade för Alexandra att jag gör en del fotojobb och visade min hemsida för henne. Hon berättade då för mig att även hon älskade att fotografera. Hon visade mig sin hemsida och jag blev hänförd av hennes bilder och kände direkt att det vore skoj att göra något tillsammans någon gång längre fram.

Tiden gick och Alexandra och jag bokade in ett möte hos mig den 19/2 – 2015 med papper och penna och ett huvud fullt av tankar och idéer kring vad vi skulle hitta på, vi kallade det för att brainstorma. Snabbt kläckte Alexandra ”Styrka, viljan är vår starkaste muskel” och det var startskottet. Nu skrev vi så pennan glödde.

Frågorna var många, men vår lust var ännu starkare och redan efter vårt första möte så hade vi klart för oss vad vi ville göra och med vilka, nu skulle vi bara få alla dessa härliga människor att våga och vilja. Innan vi kunde sätta igång så skulle vi ha ett OK att få fotografera i F&S lokaler och vi fick snabbt ett svar att det gick fint. Tanken var att starta en Facebook-grupp och bjuda in alla som vi planerade att göra en fotografering med, vilket var snabbt avklarat. Därefter kontaktade vi en efter en och planterade vår fotoidé och om det var möjligt att genomföra den. Den första fotograferingen var med Sofia Saraceno, Angelica Gullborn och Paola Squassina den 27/3 – 2015 Därefter har det rullat på. Vi hann inte riktigt med alla som vi önskade pga av tidsbrist och annat som stod i vägen under vår resa, men det är inget som säger att det blir en fortsättning.

Nu är det klart!
Med start idag 2015-09-19 visar vi upp resultatet för första gången på Friskis&Svettis Stockholms Stora Inspirationsdag på GIH. Det är med stor spänning, förväntan och skräckblandad förtjusning som jag och Alexandra har sammanställt våra presentationer i var sitt bildspel. Nu står jag inför nya utmaningar och ett annat nytt projekt som jag ser fram emot.

Se bildspelet på You Tube i HD eller direkt här från hemsidan. Dela gärna

Tack till alla:
Agnes Warren, Cecilia Cederblad, Daniel Man Loon Truong, Ella Arndt, Helena Lindeén, Jenny Nöjd, Jessica Karström, Moa Karström, Angelica Gullborn, Paola Squassina, Sofia Saraceno, Louise Olsson, Ricky Jonsson, Louise Björndahl, Daniella Bäckström, Marcus Wallanger, Therese Axelsson med barnen, Börje Karlsson, Leena Jonasson Ellinor Lindgren

Tack även till alla inblandade på Friskis&Svettis Stockholm som bjöd in oss att premiärvisa vårt projekt på den Stora Inspirationsdagen 2015 på GIH

Alexandra, vad kul vi har haft, Du är grym!